Rör därefter i margarin, ägg, filmjölk och mozzarella. 1 dl filmjölk. Blanda alla torra ingredienser. Forma degen till fyra portionsbröd och lägg på bakpappersklädd plåt
Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones
Tycker du som jag att svenska scones mest liknar kladdiga komockor utan elegans. I så fall tycker jag att du ska prova att baka små runda fina engelska scones som pryder sin plats och dessutom är väldigt goda
Scones är ju en klassisker och kalljästa frallor är supergott men förra helgen blev det stompa. Rör därefter ner sirap och filmjölk och blanda samman till en deg
) När man inte vill ha scones men nåt mer matigt ja då kan jag tänka dessa små bröden passar fint. Egentligen så ska det ju vara filmjölk i sånt här bröd, men vi hade havremjölk hemma så jag tog det vi hade
I morse gjorde jag min version på scones som är supergoda, eftersom de smakar lite mer än vanliga. De olika mjölsorterna och havregrynen ger massa smak och fiber, solrosfrön ger tuggmotstånd och filmjölken ger syrlighet