1 dl havre&quinoa (frebaco). UGN. 250 grader. 10 min. Blanda ihop alla ingredienser. Forma till små bullar, lägg på en bakpappersklädd plåt och sätt in mitt i ugnen på 250 grader i 10 min
dl havregryn. Scones. havre, mjöl, bakpulver och salt tillsammans. Pestoscones. dl havregryn. Behöver man snabbt bröd är det enkelt att blanda ihop en sconedeg
en liten näve gf havregryn. Men för att mysa ordentligt idag så blev det lite nybakade scones och lemoncurd – hemmagjord och snabb – eftersom köpt oftast innehåller ägg
Jag fick en förfrågan på Instagram för ett tag sedan om jag inte kunde göra en copycat på Starbucks pumpascones men jag måste erkänna att jag aldrig testat dem själv
Utan tvekan de bästa scones jag någonsin bakat och ätit. De går fint att göra även utan muffinsformar precis som vanliga scones såklart men såhär blir det ju lite festligare