Det var en ordentlig brunch med gröt, chiapudding, ägg cocotte, glutenfria scones, brieost, juice, te och en del frukt och vi höll oss mätta hela dagen kan jag lova
Tillsätt det de torra ingredienserna till äggvispet, tillsammans med vattnet. Scones eller muffins, de kan kallas vilket som, de blev i alla fall en lyckan kombo, tillsammans med sylten
Eftersom jag gärna äter scones varje helg försöker jag variera med mer nyttiga scones. Finns det något lyxigare än att börja helgmorgonen med nybakat bröd
Vispa äggen riktigt tjockt i några minuter med elvisp. Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Inte heller några flådiga bakverk blev det, utan jag fick nöja mig med te och glutenfria scones. Vi nöjde oss inte heller med bara te utan valde deras Champagne Tea
Ät gärna medans de fortfarande är varma. Häll i äggen och mixa. Scones. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)