Den är lika läcker att titta på som den är att äta och marängen blir sådär krispig på ytan och seg invändigt, ja ni hör ju själva detta får man bara inte missa att baka
Marängen är härligt mjuk och smälter i munnen, men den är ändå seg och inte bara frasig. Tårtan består av vanliga marängbottnar och en chokladmaräng, grädde och lime curd och självklart jordgubbar
Egentligen hade jag tänkt att göra chokladmaränger i form av små hjärtan, inspirerade av Leilas rosa maränghjärtan , men det visade sig att det krävdes en hel del talang för att lyckas med det… Kärleksfulla chokladmuffins Till ca 16 st 200 g rumstempererat smör eller margarin 3 ½ dl socker 4 ägg 2 tsk vaniljsocker 1 tsk bakpulver ½ tsk salt 1 ½ dl kakao 3 dl mjöl 8-16 bitar choklad i valfri färg Gör så här. (Det ser ut som att man har missat något, men smeten ska vara ganska â€klibbig†och seg) 5
Jag tycker att en maräng ska vara riktigt stora och ha en seg kladdig kärna. Jag tycker att en maräng ska vara riktigt stora och ha en seg kladdig kärna
När marängen är så stor så blir den lite marshmallow-aktig inuti, fast men ändå lite seg. Men om ni gillar choklad, så kan jag varmt rekommendera denna goda hallonpavlova (det är chokladmaräng med hallon ovanpå) – så mumsig
Maräng detta ljuvliga bakverk, frasiga men ändå sega och härliga i mitten, alla har nog suktat efter dessa gigantiska maränger som ligger snyggt upplagt på konditoriet men dom är super enkla att göra själv , testa