Tillsätt hackad persiljaoch hackat ägg till såsen. Skölj persiljaoch hacka den fint. Ta upp sejenoch servera den medäggsåsen, kokt potatis, ärtor och gärna en klyfta citron
Igår tog fru M på sej kreativitetskockmössan och svängde ihop en korvgryta till middag, såsen blev så väldans god att den nästan försvann under avsmakningen vid spisen
ex torsk, kolja, sej). Dubbelpanera fisken i mjöl, äggoch pankoströbröd (eller vanligt ströbröd). Servera fisken med den kalla såsen, kokt potatis, en grönsallad och en citronklyfta
Det blandade sej nämligen mycket bättre med paneringen än vad den pressade gjorde. Visserligen är det ju fiskdag idag (tisdag, ni vet) men firren sitter vi på lite till och tar när det närmar sej helg lite eftersom just den portionen känns lite "helgig"
mjöl och panko till panering. salt och nymalen svartpeppar. smör och rapsolja att steka i. 400 g fiksfilé (torsk, kolja eller sej). 1 ägg. 1 dl hackade örter t ex dill, persilja, gräslök 1 dl hackade örter, som dill, gräslök, persilja
Hej hopp, det var en väldig fart denna veckan hade - vi hann knappast med hälften av vad vi hade tänk, trott och planerat, Ankis nervklämma har gjort sej påmind en del och satt små kvistar i hjulen
Fru Mårtensson fick för sej att panera biffarna i panko innan dom stektes och det visade sej vara en väldigt bra idé, dom blev otroligt spröda och frasiga
Om man kikar in på bloggen "Fika med Eleonore" så kan man läsa om hennes utmaning för både sej själv och sina läsare, en utmaning som vi bestämt oss att hänga på