Strö över räkorna och servera med färsk pasta. Föredrar färska. 1 gul lök2 dl mellangrädde0,5 dl vatten0,5 dl citronsaft2 msk dijonsenap400 g sejfilé200 g skalade räkor (tex lyxräkor i lag)500 g färsk pasta, tex tagliatellesalt och pepparSkala och finhacka löken. 500 g färsk pasta
600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé). 1 msk citronsaft från färsk citron. 2 msk finhackad dill (färsk eller djupfryst). 600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé). 1 msk citronsaft från färsk citron. 1 fiskbuljongtärning 2 msk finhackad dill (färsk eller djupfryst)
½ krukor färsk persilja. 200 g färska champinjoner. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g sejfilé 1 tsk salt 2 dl Kelda® mild citronsås 200 g färska champinjoner 1 vitlöksklyfta 1 msk Arla® Svenskt Smör ½ krukor färsk persilja 3 dl ris 4 tomater
4 4 port ris 1 msk riven färsk ingefära 1 tsk sambal oelek 1 msk olja 2 vitlöksklyftor 1/2 msk curry 2 tsk tomatpuré 1/2 tsk salt 400 ml kokosmjölk ca 600 g torsk- eller sejfilé 1 lime 1 msk olja salt och peppar 2 pak choi 1 dl cashewnötter Lägg till i inköpslistan
2 msk hackad färsk timjan. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g räkor med skal 400 g sejfilé 1 purjolök 1 stor fänkål Arla® Svenskt Smör 2½ dl hönsbuljong 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran & tomat rivet skal av ½ apelsin 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk hackad färsk timjan 1 kg potatis 1 baguette, gärna vitlöksbaguette
11 dl hackad färsk dill. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g sejfilé eller laxfilé 150 g purjolök 1 gul lök Arla® Svenskt Smör 1 krm svartpeppar 800 g passerade tomater 1 dl vatten 2½ dl Kelda® matlagningsgrädde 2 tärningar grönsaksbuljong 1 krm strösocker ½ tsk salt 1 dl hackad färsk dillGör så här Skär fisken i bitar
färsk dill. Börja med smör, buljongtärning och vitt vin i en gryta, sedan den hackade löken. Skär upp fiskblocken i 2–3 cm tjocka skivor och lägg ett lager på löken
Servera med kokt färskpotatis och tomater. ½ dl hackad färsk basilika. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g torskfilé, eller sejfilé 1 tsk salt 2 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk basilika 3 dl Kelda® mild citronsås 1 dl Arla Köket® riven ost mager
Ingredienser 300 g mjölig potatis ¾ dl lätt-crème fraiche 50 g varmrökt fisk i bitar, t ex lax 1 strimlad salladslök 1 tsk pressad citron salt och peppar 2 bitar sejfilé à 150 g 1 knippa hackad färsk dill ½ msk smör/olja Servera med