Selleri grillad recept

Gilla grilla och rökig sås

Gilla grilla och rökig sås

Tillsätt selleri. Recept på min marinad till helgrillad entrecôte kommer. 2 finhackade selleristjälkar. 2 finhackade selleristjälkar
Grillade kycklingspett med couscoussallad

Grillade kycklingspett med couscoussallad

Skölj ur samma kastrull, tillsätt lite olja och fräs tomatpuré, pressad vitlök, hackad selleri, hackad chili, strimlad vårlök, strimlade morötter samt bönorna
Grillad kyckling med mos

Grillad kyckling med mos

Efter att ha fileat kycklingarna, lägg skrovet i en djup kastrull tillsammans med lagerblad, en delad lök eller purjolök, en skuren selleri, några kvistar salvia och täck med vatten
Grillad kyckling i sötsur sås

Grillad kyckling i sötsur sås

Skiva selleri och tillsätt tillsammans med vinäger och socker. Detta är ett superenkelt recept och passar perfekt om man har lite grillad kyckling över
Grillad italiensk bläckfisk

Grillad italiensk bläckfisk

Oftast gör jag bläckfisksallad på en vinägrett med selleri, morot och rödlök. En mörad grillad bläckfisk som marinerats i olivolja, citron, chili och vitlök över natten
Grillad potatissallad med senapsfrön

Grillad potatissallad med senapsfrön

När potatisen är helt avsvalnad så lägg upp på ett serveringsfat, strö över selleri och purjolök, häll över vinegretten och till sist persiljan och lite flingsalt
Grillad kotlett med gräddig kålrabbi

Grillad kotlett med gräddig kålrabbi

koka potatisen, vaxbönorna, selleristjälkarna och lökarna tills de är genomkokta. selleristjälkar. potatisen cirka 20 minuter, löken cirka 3 minuter, bönorna och sellerin tar cirka 1 minut
Grillad lammgryta

Grillad lammgryta

Skiva röd och gul lök och fräs i en gryta, finhacka selleri och lägg ner i grytan. Lägg ner det grillade köttet i grytan och låt koka upp
Grillad dovhjortfransyska med rödvinssås

Grillad dovhjortfransyska med rödvinssås

Finhacka tomater, rödlök, vitlök, chili (med kärnor), selleri, ingefära och timjan. 4-5 körsbärstomater / 1 rödlök / 2-3 vitlöksklyftor / 100-150 g rotselleri / 1 stor spansk pepparfrukt / 3-4 cm färsk ingefära / 1 knippe färsk timjan / 1-2 msk råsocker / 2-3 msk röd balsamvinäger / ca 3 dl rödvin / 1-2 dl vatten / 2-3 msk flytande kalvfond / 1-2 msk körsbärssylt / 1-2 tsk maizena / 50 g smör / smör att fräsa i. / 100-150 g rotselleri