Det här är riktigt traditionell mat. Det gäller också för rotselleri. Här stoppar man in en hel selleri i ugnen, och ut kommer en avrundad, nästan nötsmakande rotsak
Hon är en ledande person inom mat i Sverige och hon skriver fantastiskt bra. Jag har aldrig ätit blekselleri på det här sättet tidigare, men det kommer jag att göra fler gånger
Det enda som misslyckades en aning var rotselleripyrén, den blev super god men för lös i konsistens. Vad tråkig jag är för att jag inte håller er up to date med matlagningen här hemma hos mig
På utsidan har vi planterat bokhäck som kommer skydda mot vind och bidra med stöd för tomat och chiliplantor som jag snart kommer ställa intill i stora zinkhinkar
Finhacka sellerin. Idag har jag jobbat, naturligtvis, gymmat, naturligtvis, och betalat av den andra och sista halvan av morsans och min resa till Maldiverna i januari så nu är det bara att börja längta
Sellerijuice strider mot kraftiga antiinflammatoriska egenskaper. Mat. Idag startar jag dagen med ett glas av färkpressad eko selleri, eller ja okej det är även lite gurka i för jag fick inte ihop ett helt glas riktigt
Ansa, skala och tärna morot, selleri och lök. Häll på de krossade tomaterna,vinet och buljongen. 100 g rotselleri. 1 burk krossade tomater. 100 g rotselleri. 1 burk krossade tomater
Jills mat efter säsong, av Jill Wallentin Wollberg, och här har ni resultatet, foodies. Lägg rotsellerikuberna på en ugnsplåt och ringla över rapsolja och lägg i några smörklickar
Tillsätt selleri, buljongtärning, vatten, tomater och kryddor. Eftersom jag hade massa selleri över i kylen så passade jag på att göra en variant av köttfärssås och spaghetti