Häll över grädden, vatten, dragon, kalvfond och senap och rör om. 2 msk dijonsenap. Salta och peppra fläskkotletterna och bryn dem sen i smör cirka 1-2 minuter på varje sida
FläskkotlettSåsSenap. Om jag bara hade fått välja en smaksättare i mat, hade jag nog valt senap. Vi åt den med rejäla fläskkotletter på ben med vitlök, mathavre och kokt brysselkål
Häll över matlagningsgrädden, lite vatten, dragon samt senapen och rör om. Torka av fläskkotletterna. Blanda mjöl, salt och peppar på en tallrik och vänd fläskkotletterna i blandningen
Koka upp grädde, vatten, buljongtärning, senap, soja och dragon i en kastrull. Stek fläskkotletterna några minuter på båda sidor i en stekpanna med smöret
Häll då på vinet och buljongen och låt det sjuda i 5 minuter, krydda med senapen som reder såsen lite. 4 stora fläskkotletter. 0,5-1 msk dijonsenap. 4 stora fläskkotletter 1 stor gul lök 2 msk smör 2 msk vitvinsvinäger 1-2 dl vitt vin 1 dl stark köttbuljong 0,5-1 msk dijonsenap salt och malen vitpeppar 8-12 potatisar skurna i bitar 3 dl grädde
När jag satt och bläddrade i den del av Kitchen Diaires som avser sen vinter och tidig vår, snubblade jag över ett recept på fläskkotletter i senapssås som genast slog an en sträng hos mig
Lägg tillbaka äpple och lök i pannan tillsammans med senap och grädde. 2 fläskkotletter med ben. 1 tsk grovkornig dijonsenap. 2 fläskkotletter med ben. 1 tsk grovkornig dijonsenap
Vispa ihop ägg och senap i en djup tallrik. Panerade fläskkotletter. Vänd först fläskkotletterna i mjöl, sedan doppar du runt dem i äggblandningen och sist i ströbrödet
Rör i senap, crème fraiche och pressade vitlöksklyftor och låt få ett uppkok. 4 fläskkotletter. 2 msk dijonsenap. 4 fläskkotletter Smör 2 msk dijonsenap 2 vitlöksklyftor 2 dl crème fraiche Salt Svartpeppar 20 oliver
)6 fläskkotletter med benmarineras över natten i lite balsamvinäger ca 2-3 mskStek kotletterna så dom får yta och salta och peppra. Häll över vatten så det jämt täcker kotletterna och tillsätt2 msk söt stark senap4 msk sweet chili sås1 msk honungoch koka möra i en timma drygt. 6 fläskkotletter med benmarineras över natten i lite balsamvinäger. 2 msk söt stark senap