Senapssill creme fraiche recept

Hemmagjord senapssill

Hemmagjord senapssill

I år testade jag att göra egen sill och det blev Leila Lindholms snabba senapssill som fick bli inspirationen
Senapssill

Senapssill

Blanda crème fraiche, senap och dill. 2 dl lätt crème fraiche. Låt sillen rinna av och skär den i ca 2 cm stora bitar
Senapssill

Senapssill

Häll av lagen på löksillen, blanda majonnäs, crème fraiche, dill, senap och socker i en bunke, rör tills allt är blandat och vänd ner sillen
Senapssill med rom

Senapssill med rom

Blanda crème fraiche, majonnäs, senap, citronsaft, dill och rom. Låt sillen rinna av och skär den i sneda bitar
Senapssill

Senapssill

Rör samman ingredienserna till cremen, blanda ner sillen och låt sillen stå kallt ett dygn. Svärmors senapssill
Senapssill med krämig sås

Senapssill med krämig sås

2 Blanda crème fraiche, majonnäs, senap och gräslök. 2 dl crème fraiche. 1 Låt sillen rinna av i durkslag och skär i bitar
Senapssill

Senapssill

Blanda crème fraiche med de båda senapssorterna. 2 dl crème fraiche. 2 dl crème fraiche. Då var det skärtorsdag
Leilas senapssill

Leilas senapssill

Finhacka färsk dill och blanda med senapssillen vid servering. Vill man göra en krämig variant så tillsätter man bara cirka 1 dl crémè fraiche
Senapssill

Senapssill

Blanda crème fraiche, senap och dill. 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche. Låt sillen rinna av och skär den i ca 2 cm stora bitar
Senapssill med lök och dill

Senapssill med lök och dill

Du kan göra en ännu enklare version genom att blanda en del cremefraiche med 1del färdigköpt gravlaxsås, det blir också helt okej om du inte vill göra din egen version
Senapssill

Senapssill

Blanda senap, farin, cremefraiche och vinäger i en skål. Det finns ett par saker jag vill ha på påskbuffén, det första, senapssill

Senapssill med dragon

Blanda crème fraiche med övriga ingredienser och vänd ner sillen. 2 dl Arla Köket® crème fraiche. Låt sillen rinna av och skär den i 2 cm stora bitar
Jan-Boris Möllers senapssill

Jan-Boris Möllers senapssill

Rör ihop crème fraiche, senap, farin och vinäger och låt det stå kallt 1 dygn. 2 dl lätt crème fraiche

Apelsin- och senapssill

Rör samman crème fraiche, majonnäs, senap och rödlök. 3 dl Crème Fraiche. Häll av sillspadet, men spara lite för smaksättning av såsen
Pepparrot- och senapssill

Pepparrot- och senapssill

Låt sillen rinna av. Skär sillen i sneda bitar. Blanda senap, socker och vinäger i en skål. Tillsätt oljan i en tunn stråle under vispning