Fördela röran på chipsen. Skeda röran i krustaderna och servera på dirren, annars mjuknar krustaderna. Lantchips med het räkröra10 port 300 g skalade räkor3 vitlöksklyftor1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)1 msk olivolja1/2 dl crème fraichefinrivet skal och juice av 1 lime1 dl hackad koriander (ca 1 kruka)ca 1/2 påse lättsaltade lantchips (à 200 g)saltpeppartabasco1. Parmesanflarn med citroncreme och rom8-10 pers250 g grovriven parmesan1 burk löjrom (jag tog sikrom)1 liten rödlökfärsk ört att dekorera med t ex gräslök eller persiljaCitroncreme. Krustader med crabstickröra1 förpackning små krustader1 creme fraiche1 romburk8 crab sticks/surimisticksHacka crabsticksen
1100 g löjrom eller sikrom. 1Garnering1 rödlök, i ringar 1 knippe dill 100 g löjrom eller sikromSmält smöret och mixa tillsammans med kavring till ett brödsmul. Slå röran i formen över brödbotten och låt vila i kylen cirka 3 timmar eller tills den har satt sig
Skagenröra i parmesankorg. Fördela skagenröran ovanpå salladen och garnera med citronskivor och dill. Fortsätt att späda och röra om vart annat, tills riskornet har en liten kärna kvar, det vill säga att det har ett lätt tuggmotstånd
Blanda creme fracihe, hackade crab sticks och sikrom. Klicka röran över avokadon. 1 msk sikrom (plus lite till servering. 1 msk sikrom (plus lite till servering
Klicka ut majonnäsen och sikrommen, toppa med krutonger. Smält socker i en kastrull, var försiktig så det ej bränns och försök att inte röra för mycket i det