Sikrom, rödlök, crème fraiche och råraka. 8 potatisar finrivna 1 msk salt 1 tsk nymald vitpeppar ½ dl skirat smör Blanda allt och lägg i 4 stycken kakor i. 1 msk salt
salt, peppar. Men min något stressiga tisdagseftermiddag kröntes dock med gyllene sikrom…sååå gott. Salta och peppra fisken samt fyll varje sik med ett par rejäla dillkvistar
I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja. Häll upp moussen i glas och dekorera med dillolja, sikrom och räkor
Lägg gurkan i en kastrull och låt den bli genomvarm, smaka av med salt och peppar. Servera dem toppade med sikrom tillsammans med den ljumna gurkan och vitvinsåsen
1 tsk salt. Zesta citronerna och spara saften i en skål för sig, lägg zesten, vatten och salt i en gryta och låt sjuda tills 2 msk återstår, ställ åt sidan och låt svalna. 1 msk av creme fraicheröran, en liten slice rökt lax, en handskalad räka, 1 tsk sikrom eller Kalixlöjrom, lite av citronzesten och till sist en liten dillvippa. 1 tsk salt
6 1 dl färskost 1/2 dl crème fraiche 1 msk olivolja salt och peppar efter smak 6 st rågcrostini med havssalt och olivolja 100 g sikrom Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Salta och peppra. salt. 2 msk sikrom. Smält smöret i en rostfri kastrull. Knäck försiktigt ner äggen i en skål (skalen sparas och rengörs till servering) och vispa dem lätt tillsammans med grädden