Jag har bland annat gjort sill på rabarber och långpeppar, chili och koriander, rostad vitlök, rökig bbqsås och äpple och kanel som är lite av en personligfavorit
Spännande färg och goda smaker gör den här enkla sillvariantentill något extra. färsk timjan. Ju längre sillen får stå i kylen desto mer smak får den, men den är färdig att ätas på en gång
för kanelknäcke (bild ovan/nedan). Vitlökssill. Rör ihop torra ingredienser, häll över kokande vatten och smält kokosolja, blanda och vält ut på bakplåtspapper
Ha en trevlig dag, vi hörs snart igen på bloggen, det skall grillasjulskinka snart och sedan skall det läggas insill, en av årets höjdpunkter om ni frågar mig
Sill & Lax På första delen av julbordet är det mesta hämtat från havet, med lax och sill. Årets julbord hos Millan & Chrisseinnehöll en hel del nyheter för familjen
Jag äter mina helst tillsammans med sill eller kaviar och Berra vill ha örtsalt på sina. Smaksätt med någon god krydda så som kanel, pepparkakskryddor, kakaonibs, vanilj eller koncentrerad juice (byt då ut vattnet) och gör den så söt som du vill ha den
Kanske borde man ätit något riktigt svenskt som sill och nypotatis, dagen till ära, men eftersom Sverigeinte levererar vädermässigt drömde vi oss bort tillsydligare breddgrader istället