En mycket god sill som min bror gjorde till midsommar. 200 g inläggningsklar sill 10 cm gurka 0,5 kruka dill 1 bananschallottenlök 1 lime, skalet och saften 1 grön chili 1 - 2 - 3 Lag. 1 del ättika 2 delar socker 3 delar vatten Skär sillfiléerna i önskad. 1 lime
Detta är en sill med smaker som vi tycker passar extra bra vid denna tiden på året, perfekt till både påskhelgen och midsommarhelgen tack vare de friska smakerna från syrligt äpple och syrlig lime
Lime och jalapenosill har blivit en ny sillfavorit för mig. Det går lika bra att använda den som sillen ligger i, men jag tycker att det blir lite lyxigare att koka upp en egen
Skala och filea lime, citron och apelsin. Nu är årets sillinläggningar klara. Blåbärssill. Utöver sillen går det åt en liten morot, rödlök, purjolök och senapsfrön
Örtig yoghurtsill med lime. Rör ihop yoghurt, örter och finrivet limeskal. Nu är det inte många dagar kvar till midsommar, och frågar du mig så är sill ett måste
Förra julen gjorde jag den här sillen, få ingredienser och jättegod. skal och saft av en lime. Om du gör som jagså låt sillen ligga i sin lag ett dygn innan du lägger den i den här lagen
Den ena sillen som jag la in var en lime och chilisill och receptet kommer här. Revbenen är kokade, två olika sorters sill är inlagda och skinkan står i ugnen
Häll av lagen från sillen och skär den i bitar. Skär 1 lime i tunna skivor. Pressa 1 lime i sillagen och blanda med sill, limeskivor, och lätt mortlad mynta. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny SillSillinläggningSilltårtaMatjessillMatjessillstårta 1 pkt Abba Sill på 5 minuter i bit eller filé. 2 st lime