200 g Matjessill. 1. Koka ägg och potatis. Äggen ska vara hårdkokta så låt dem koka i cirka 7-8 minuter. 2. Dela samtliga ingredienser till mindre bitar och hacka löken
1 burk matjessill (200 g). Hacka sill och ägg. Blanda alla ingredienser till en röra. Servera på hårt tunnbröd och garnera gärna med en kvist dill och eller basilika
Matjessillröra (gubbröra) » ». sillröra (gubbröra). matjessill. “Det är tur att jag är så förtjust i matjessill, sillröra, knäckebröd och kokt ägg, för jag var den enda som åt av detta vilket ledde till att det blev midsommarmat för mig flera dagar i rad
Hacka matjessill och rödlök. 300 g matjessill. 1. Lägg det i en skål. Tillsätt gräslöken. Blanda gräddfil och lättmajonnäs och vänd ner i skålen med sill