Filmjölksbröd à la sirapslimpa 2½ dl filmjölk. 5 dl rågsikt. 1 tsk bikarbonat. Värm filmjölk och sirap till ca 40°C. 2½ dl filmjölk. 5 dl rågsikt. 1 tsk bikarbonatTherése mat & bak
Fulbröd, Stenmark och en sirapslimpa Just nu snöar det och det väntas komma ännu mer snö och plötsligt poppade minnena av en varm sirapslimpamed smältande smör upp Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Nettans siraps limpor Russin (om man så önskar, jag brukar göra en med russin och en utan russin). Filmjölk och sirap ljummas och blandas i xbeauty -
Det var dans och hålligång det var bröd och goda bullar.......sirapslimpa är ju alltid gott. eftersom det inte händer för ofta här hemma så har jag ju inte massvis med inlägg på detta temat just med matbröd och bullar Att vara mamma och gilla livet
Gillas sirapslimpa Tillsätt sirap och filmjölken. 20 dl rågsikt. 5 tsk bikarbonat. Blanda ihop mjölbladningen. Tryck ut i en smord långpanna Matklubben.nu