Jag utgick från samma, gamla recept på pannkakssmet som jag brukar använda mig av, d v s Pappas recept, men vispadei tre extra ägg för jag tycker ugnspannkaka ska vara riktigtäggigti smaken, nästan som en skånskäggakaka, och dessutom blir det fluffigt och gott ikonsistensen med många ägg
Häromdagen blev jag sugen på skånskäggakaka med lingon. Häll upp i en lite smord ugnsform. Lchf-maten är ju egentligenväldigt enkel, bara kött eller ägg, grönsaker och naturligt fett
Smält smöret i en stor stekpanna som tål ugnsvärme, häll i smeten och rör i botten så att den stelnar litei taget, när hälften har stelnat ställ i pannan iugnen och låt den stelna
Dagens Lista Snabba Rätter Fläskpannkaka Tomatsoppa Spagetti carbonara Chili con carne Stuvade makaroner och köttbullar Varma mackor Fuskpizza på hönökaka Potatis- och purjolökssoppa Taco SkånskäggakakaI högtalarna rullar Tvåsam med Helt Off