Lägg dem i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraiche. 1 dl crème fraiche. Så här gör du Skala räkorna, ta undan några till garnering och hacka resten grovt
Jag brukar inte mäta men lika delar majonnäs och cremefraiche använder jag. Igår lovade jag er som följer mig på instagram att ni skulle få receptet på min godaste skagenröra
Lägg dem i en bunke och blanda med majonnäs och crème fraiche. 1 dl crème fraiche. 1 dl crème fraiche. En god röra att servera på rostat bröd eller som fyllning i baguette eller till tunnbrödsrulle
12 msk Arla Köket® crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt. 1Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och crème fraiche
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Denna skagenröra är supergod tillsammans med frökex, recept. 2 dl cremefraiche. 2 dl cremefraiche. Frökex, perfekt tillbehör till en tapasmiddag eller som snacks till fördrinken
Häll ner i en skål tillsammans med cremefraiche & majonäs. Ingredienser 3 dl cremefraiche1 dl majonäs20 g färsk dill400 g rökta räkor med skalca. Hoppas det ska smaka ❤️ 3 dl cremefraiche
Räkor Cremé fraicheMajonäsDillRödlökCitronRom (om du vill)Hacka räkorna,Och löken fint. Hur vanlig och gammal skagenröran är går det inte att komma ifrån att det är en av de bästa förrätterna
Vispa crème fraichen hårt och blanda med majonnäs, och hackad dill. Fördela skagenröran på bröden och toppa med gurk- och citronskivor samt en tesked sik- eller löjrom
¾ dl crème fraiche. Låt räkorna rinna av i en sil. Blanda övriga ingredienser, utom citronskivan. Krama ytterligare ur räkorna försiktigt och hacka dem grovt