Skagenröran serverade jag i parmesankorgar som jag i allafall gjorde själv. Jag lagaraldrig fisk och skaldjur men äter det gärna på restaurang där de vet hur man gör och använder schyssta råvaror
Igår lovade jag er som följer mig på instagram att ni skulle få receptet på min godaste skagenröra. Vi har spenderat dagen på landet, med kalas, god mat och en sväng på sjön
En god röra att servera på rostat bröd eller som fyllning i baguette ellertilltunnbrödsrulle. Skala räkorna, ta undan några till garnering och hacka resten grovt
300 g räkor med skal. 12 msk hackad färsk dill. 12 msk Arla Köket® crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g räkor med skal 2 msk hackad färsk dill ½ msk riven pepparrot 4 msk majonnäs 2 msk Arla Köket® crème fraicheSkala räkorna och hacka dem grovt. 1Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och crème fraiche. 1Servera röran på rostat bröd eller i krustader
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika