I gårdagens inlägg skrev jag att en nyttigare variant av smörgåstårta var på ingång. Nu på morgonen testade jag att praktisera min idé och resultatet blev enastående
Skagenröra, i en klassisk gräddsås för att addera syra, i bröd som bakas på filmjölk, i lussebullar, i kalla såser, i varma såser, i en fiskgratäng, i bakning – för att nämna några
Serverad tillsammans med min "Nyttiga skagenröra". När jag väl gillar något äter jag det typ varje dag tills jag tröttnar på det eller tills jag hittar något som är mer spännande
Gott nytt år på er. Jag skriver det uppskattade inlägget skillnaden mellan kesella och kvarg och jag är återigen med i tidningen Hälsa & Fitness där jag gör recept för en nyttig brunch
Såserna man kunde välja på idag var en färdigköpt skagenröra och kvarg blandat med sweet chili-sås. Mycket gott och en rätt jag inte kommer tröttna på i första taget