Skagenröra på kvarg recept

Skagenröra & avokado

Skagenröra & avokado

Servera till exempel rågbröd med avokado eller ät som den är. Blanda ihop räkorna, kvargen/yoghurten, dillen och persiljan i en skål
Kesoplätt med egen skagenröra

Kesoplätt med egen skagenröra

) Jag gjorde även en skagenröra som jag smetade . Receptet plättarna hittar ni i gårdagens inlägg (fast ta bort den mosade bananen)
Nyttig & lyxig Smörgåstårta (Lowcarb)

Nyttig & lyxig Smörgåstårta (Lowcarb)

I gårdagens inlägg skrev jag att en nyttigare variant av smörgåstårta var ingång. Nu morgonen testade jag att praktisera min idé och resultatet blev enastående

100 frågor om mig (del 1)

Parmaskinka, oliver, halloumi, brieost, vitlöksbröd, avokado, skagenröra - allt gott en och samma gång

Kost- och motionsdagboken v31

Wrap med skagenröra. Två veckor stannar vi här ön. Lätt kvarg,lätt vaniljyoghurt,svartvinbärssylt,hallon,kanelmüsli,kokt ägg med Kalles kaviar
KANTARELLPASTA MED CITRON OCH KVARGSÅS

KANTARELLPASTA MED CITRON OCH KVARGSÅS

Skagenröra, i en klassisk gräddsås för att addera syra, i bröd som bakas filmjölk, i lussebullar, i kalla såser, i varma såser, i en fiskgratäng, i bakning – för att nämna några
Bakpotatis med skagenröra

Bakpotatis med skagenröra

Kläm ihop potisen i krysset och fyll med röran, lägg en citronskiva toppen och servera allt med en god sallad
Bakpotatis med skagenröra

Bakpotatis med skagenröra

Kläm ihop potisen i krysset och fyll med röran, lägg en citronskiva toppen och servera allt med en god sallad

Bakpotatis med skagenröra

Kläm ihop potisen i krysset och fyll med röran, lägg en citronskiva toppen och servera allt med en god sallad

Recept: Smal skagenröra

Bönpasta med hemmagjord skagenröra. • ca 100g kvarg. • ca 20g Waldenfarms majonäs (eller vanlig/lätt om du inte går diet). ca 100g kvarg
Beroende...

Beroende...

Serverad tillsammans med min "Nyttiga skagenröra". När jag väl gillar något äter jag det typ varje dag tills jag tröttnar det eller tills jag hittar något som är mer spännande
Årskrönika 2013 del 2 och gott nytt år!!!

Årskrönika 2013 del 2 och gott nytt år!!!

Gott nytt år er. Jag skriver det uppskattade inlägget skillnaden mellan kesella och kvarg och jag är återigen med i tidningen Hälsa & Fitness där jag gör recept för en nyttig brunch
Skvaller

Skvaller

Hur som helst, jag har denna meny att se framemot till kvällens middag, bakad sötpotatis med egengjord ”skagenröra
Makrillskagen.

Makrillskagen.

Den här skagenröran med rökt makrill hade vi tänkt bjuda er mer mot slutet av veckan men det får bli idag istället

Lax med potatis

Såserna man kunde välja idag var en färdigköpt skagenröra och kvarg blandat med sweet chili-sås. Mycket gott och en rätt jag inte kommer tröttna i första taget