Tina skaldjursmixen. Sätt på en kastrull med vatten till pastan. Stek skaldjursmix, lök, vitlök och fänkål i olivoljan i en stekpanna på hög värme tills skaldjuren börjar få färg och löken är mjuk
Tina skaldjursmixen. Pasta, t ex linguine eller spaghetti. Koka pastan. Lugn, pasta med skaldjur tar bara 15 minuter om den görs på färdig skaldjursmix. 300 g skaldjursmix med musslor, räkor & bläckfisk (tinad). 300 g skaldjursmix
I påsen finns skaldjursmix av bland annat bläckfisk, räkor och musslor och funkar till allt från pasta till pizza, perfekt att plocka fram och bara steka på direkt fryst från påsen
Koka pastan. Blanda sås och nykokt pasta. 300 g pasta. 400 g fryst skaldjursmix. Koka ihop krossade tomater, crème fraiche, vitlök och fond i en kastrull ca 5 min
Byt ut skaldjursmix mot skalade kräftstjärtar. Servera med kokt pasta och grönsaker. Häll grädden och smakpastan i en panna, rör om och koka 2 min. 400 skaldjursmix. Valfri kokt pasta till 4 portioner
Tina skaldjursmixen. Koka pastan och värm på såsen. Vänd ner den nykokta pastan i såsen och servera på djupa tallrikar med lite grovmalen svartpeppar, salladslök och en citronklyfta
Sätt på pastavattnet. Vänta tills pastan bara har ett par minuter kvar att bli färdig innan du häller i skaldjuren i såsen, de ska bara ligga tills de blir varma, annars blir skaldjur gärna torra
Koka pastan enligt anvisning så den är nästan klar. Under tiden pastavattnet kokar, hacka vitlök och peppar, bryn i en stor gryta med rivet citronskal och olivolja
Koka pastan. 200 g Kungsörnen Spaghetti1 liten rödlök1 liten grön paprika50 g rökt lax1 dl torrt vitt vin/matlagningsvin4 msk röd pesto200 g musslor och kräftstjärtar (eller skaldjursmix)1 krm saltSvartpeppar
Fryst skaldjursmix kan du få tag på var du än befinner dig i landet. Koka upp rikligt med saltat vatten till pastan och en kastrull vatten till tomaterna