Vispa ihop grädde ägg, dill, salt och peppar. 1 kruka färsk dill. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3½ dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 2½ dl Kvibille® cheddar riven 3 dl Arla Köket® vispgrädde 3 ägg 1 kruka färsk dill ½ tsk salt 1 krm peppar
klippt dill. Dagens lunch blev den här goda skaldjurspajen. klippt dill. Orginalreceptet innehåller kräftstjärtar, men kylskåpet innehöll bara räkor i lag
ökade på mandelmjölk, ägg och psylliumfröskal och stekte normalstora pannkakor) med skaldjursröra (räkor, kräftstjärtar, musslor, dill, majonnäs, malen vitpeppar) och avokado
1 dl hackad dill. 1 dl hackad dill. Ytterligare en pajvariant. Här har jag använt det klassiska pajskalet, men det går lika bra med den magrare variant som jag hade till broccolipajen