Servera med sallad. Lägg i räkor, kräftstjärtar och ost i pajskalet. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. 100 g kräftstjärtar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 125 g Arla® Svenskt Smör 3½ dl vetemjöl 3 msk vatten Fyllning 100 g skalade räkor 100 g kräftstjärtar 2½ dl Kvibille® cheddar riven 3 dl Arla Köket® vispgrädde 3 ägg 1 kruka färsk dill ½ tsk salt 1 krm peppar
ökade på mandelmjölk, ägg och psylliumfröskal och stekte normalstora pannkakor) med skaldjursröra (räkor, kräftstjärtar, musslor, dill, majonnäs, malen vitpeppar) och avokado
Krydda med salt och chili. Om du är en skaldjursälskare precis som jag så kommer du verkligen att gilla denna skaldjurspaj, jag har plockat på mig alla mina favoriter och har alla i en och samma paj
Lägg räkor och kräftstjärtar i pajskalet. Oftast smaksätts skaldjurspajermed dill men i söndags provade jag en annan kryddning och det blev superlyckat
Jag rörde ihop gräddfil och lite sambal oelek som sås men det går lika bra med VITLÖKSSÅS >>. Låt räkor och kräftstjärtar rinna av ordentligt i ett durkslag