Skaldjurspasta chili vin vitlök recept

Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Fräs vitlök och chili i en kastrull med olja. Dela, kärna ur och hacka chilin. Tillsätt vin och koka upp
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Börja med att hacka chili och vitlök och schalottenlök och fräs detta i rikligt med olja. När löken börjar bli glanslig och gulaktig häller du på vinet
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Fräs lök, vitlök, chili och färska kryddor i en kastrull, häll på vin och släng in musslorna, sätt på locket och låt musslorna kokas i ånga
Skaldjurspasta med gremolata

Skaldjurspasta med gremolata

Finhacka schalottenlök, vitlök och chili så fint du kan och lägg i en skål. Tillsätt vitt vin och koka upp någon minut
PASTA VONGOLE MED SCAMPI

PASTA VONGOLE MED SCAMPI

I brist på detta får jag dricka finvin och laga till min egen skaldjurspasta. Finhacka lök, vitlök och chili
Att ta vara på skaldjur som blir över

Att ta vara på skaldjur som blir över

Kvällen mat vart en god skaldjurspasta på skaldjur som vart över, så enkel och så god vart den =). Maria Montizami vinet är så gott även i maten och till maten
Krämig skaldjurspasta

Krämig skaldjurspasta

Den blev i varje fall nästan perfekt, skulle haft mer vitlök i och lite chili. Tillsätt vitt vin, cremefraiche och övriga ingredienser
Skaldjurspasta

Skaldjurspasta

Finhacka charlottenlök vitlök, fänkål, chili och morötterna. Tillsätt musslorna scampin och vinet och eventuellt ouzon
Recept: Skaldjurspasta

Recept: Skaldjurspasta

Skölj och hacka chilin. Tillsätt vin, worcestershiresås, socker, krossade tomater, salt, peppar och rör om

Het skaldjurspasta

Börja med att skiva rödlök och chili. Lägg därefter i körsbärstomater häll i det vita vinet. Sedan finhackar ni ingefära och vitlök

Skaldjurspasta

Fräs vitlök och chili i en kastrull med olja. Dela, kärna ur och hacka chilin. Tillsätt vin och koka upp

FAVORIT!!!

Jo, skaldjurspasta med två såser. Strunta i att marinera räkorna och fräs dem bara med chilin, vitlöken och citronskalet

Spagetti med räkor och tomat

 Fräs hackad vitlök och chili i en kastrull med olja. Tillsätt tomater och vin och koka på svag värme i ca 15 minuter. 3 vitlöksklyftor. 3 krm chiliflakes. 1 1/2 dl vitt vin