Späd med matlagningsgrädde och apelsinsaft och lägg i räkorna ochtomaterna. ) och dels i matlagning (kolla gärna in mina tidigare recept på Tunnbrödsrulle med varmrökt lax, kräftstjärtar ochsaffranskesooch Apelsin- ochsaffransmakande bulgursallad med varmrökt lax ) Den här pastan känns lite lyxig och festig sådär med dess ingredienser men är ju så oerhört enkel och nsabb att laga och jag tycker nog att den funkar perfa även som vardagsrätt såhär mitt i veckan (fast jag brukar käka den till helgen)
2 port200 g blandade skaldjur (t ex räkor, musslor, crabfish och kräftstjärtar)½ gul skivad lök½ skivad purjolök1 hackad tomat200 g körsbärstomater½ paket saffran1 krm cayennepeppar1 msk mango chutney1 ½ dl créme fraiche½ dl vattenFräs löken och den. 200 g blandade skaldjur (t ex räkor, musslor, crabfish och kräftstjärtar)