Fräs chili och vitlök i en stekpanna med olja, tills löken börjar ta färg. Skaldjurssås. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Mina gäster bad till och med om att få receptet, det tycker jag är bra betyg. Servera med pasta. Häll ner Creme Fraiche och creme bonjour i lök/spad, rör om och låt bubbla försiktigt i ca tio min eller tills såsen känns lagom tjock
Sätt på rikligt med vatten tillpastan. Tillsätt vin och låt alltsammans puttra några minuter. Häll av pastan och blanka av med lite smör innan serveringen
Tillsättskaldjurssåsen och vatten och låt det få ett uppkok. Sätt in i ugnen ca 20 min tills lasagnen har fått en fin gyllenbrun färg. 1 förpackning Abba Middagsklart Skaldjurssås för pasta
Tillbehör. Koka pastan enl anvisning på förpackningen. Lägg i räkor / kräftstjärtar och 2 msk hackad dill 125 g torr pasta eller motsvarande mängd färsk
Servera skaldjurssåsentill nykokt glutenfri pasta eller kokt ris, parmesanost, och sallad. Hetta upp skaldjurssåsen, men låt den inte koka mer för då blir både kräftor och räkor sega
Fräs chili och vitlök i en stekpanna med olja, tills löken börjar ta färg. Skaldjurssås. Koka pastan i lättsaltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen