Skinka griljering recept

Griljering till färdigkokt skinka

Griljering till färdigkokt skinka

Skölj av skinkan och skär bort all svål. Pensla blandningen runt om skinkan. Skölj av skinkan och skär bort all svål
Griljering av skinka

Griljering av skinka

Ta bort svålen på den färdiga skinkan och bred på griljeringen. Blanda ihop alla ingredienser utom ströbrödet
Griljering till skinkan

Griljering till skinkan

Torka av ytan på skinkan med hushållspapper. Pensla senapsblandningen på skinkan och strö över ströbrödet
Griljering till skinkan

Griljering till skinkan

Blanda och pensla på skinkan. 1 ägg. 1 msk råsocker. 3 msk senap. Strö över ströbröd och sätt in i 200 grader i 7-8 min
Senapsgriljerad skinka

Senapsgriljerad skinka

Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Griljerad skinka

Griljerad skinka

Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering. Skär av svålen (och lite av fettranden om du vill) och lägg skinkan i en långpanna
Julskinka, griljering

Julskinka, griljering

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Griljering 2 st ägg 2 msk potatismjöl 1 dl senap grovkornig 1 dl ströbröd Skinka 1 st färdigkokt julskinka Köp receptet
Senapsgriljerad skinka

Senapsgriljerad skinka

Senapsgriljering till skinka. Dock så har vi som vuxna utvecklat en alldeles för stor försökslusta i köket för att inte prova olika sätt och smaker, så naturligtvis har vi testat det där med senapsgriljering också

Griljering till julskinka

Skär bort svålen på skinkan. Blanda äggula, potatismjöl och senap till griljering. Räcker till ca 2 kg skinka. Griljera skinkan i ca 10 minuter eller tills att skinkan fått fin gyllenbrun färg. 2 kg kokt julskinka
Griljering

Griljering

Lägg skinkan i en långpanna. Blanda äggula och senap, pensla blandningen på skinkan. Sikta ströbröd med en sil över skinkan
Griljering till färdigkokt julskinka

Griljering till färdigkokt julskinka

Vi köper färdigkokt julskinka och självklart går det att skippa griljeringen men jag tycker att det blir gott och framför allt snyggt att griljera skinkan
Griljering för julskinkan

Griljering för julskinkan

Skär bort svålen på skinkan. Blanda äggula, potatismjöl och senap till griljering. Om du vill piffa julskinkan lite extra så går det lätt med kryddnejlika som exemplet på bilden

vegansk skinka

För griljering blandade jag senap, ströbröd, agavesirap som jag penslade över skinkan när den svalnat
Vetefri griljering till julskinkan

Vetefri griljering till julskinkan

Strö lite majsstärkelse över skinkan så att de griljeringen fäster. Som en liten extra utmaning den här julen passade jag på att utgå från en rimmad skinka för att börja med att helsteka den