Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan. Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering
Hur man går tillväga när man kokar skinkan har vi skrivit om i ett tidigare inlägg och det hittar du här, tillsammans med en lite annorlunda variant av griljering med örter, soja och honung
1 tsk flytande honung. 1. Sätt ugnen på 150°. Riv apelsinskalet fint. Lägg undan hälften till dressingen. Pensla skinksteken med olja, apelsinskal, skalade och krossade vitlöksklyftor samt kryddor i en ugnssäker form
Burgare250 g fläskfärs 150 g färsk salsicciakorv (av god kvalitet) 4-8 skivor lufttorkad skinka salt peppar. 1Dressing1 dl majonnäs 1,5 msk dijonsenap 2 msk honung 2 msk äppelcidervinägerbasamico (eller annan god vinäger) 1 salladslök (eller blasten från en knipplök) salt