Linda in filén i skinka och placera dem i en olja ugnsfast form. Parmalindad kyckling4 inte alltför stora kycklingfiléer8-12 skivor fin parmaskinkaolivolja till ungsformen. Börja med att lägga ut 2-3 skivor parmaskinka per kycklingfilé på en skärbräda. 8-12 skivor fin parmaskinkaolivolja till ungsformen
Linda skinkan runt filén och lägg dem i smörad form. 8 skivor parmaskinka. Fylld kycklingfilé har jag funderat på länge att jag ska göra och idag tog jag tag i saken
Peppra och linda sedan in kycklingen i skinkan. 4 portioner. Ingredienser. 150 gr blandat från självplocken av delikatesser från Ridderheims inläggningar, t
Fyll filéerna med två skivor skinka och två skivor parmesan vardera. 4 skivor lufttorkad skinka, t ex serrano eller parma. 2 kycklingfiléer 4 skivor lufttorkad skinka, t ex serrano eller parma