Det här är väl en av de lättaste förrätter man kan servera. ) Skär melonen i vackra klyftor och bitar som du ser på bilden och lägg på skivor av italiensk lufttorkad prosciutto eller spansk jamón serrano eller tysk Katenschinken som är en kallrökt god skinka
Trä upp skinka, ost och melon på coktailpinnarna. ½ kg melon. ½ kg melon. 70 g lufttorkad skinka, prosciutto/serrano/parma. Skär osten och melonen i 16 kuber. 70 g lufttorkad skinka
Här är pestomozzarellan serverad till en paj , skinka med melon, tzatsiki och en god sallad. En liten rätt som passar som en bufférätt eller som förrätt
Melonsoppan serverades till förrätt med jordgubbscoulis och lufttorkad skinka. Häll upp soppan i kalla glas och toppa med jordgubbscoulis, parmaskinka och lite rostade frön/nötter
Förrätt – Lufttorkad skinka och melon. Skär bort eventellt fett från den lufttorkade skinkan. Lägg fram melonklyftorna och skinkskivorna på två tallrikar och ringla över lite crema di balsamico
Bästa styckningsdetaljen är såklart Skinkan, som blir utskuren som Kylskinka. Kan jag bara säga vår fantastiska Dessert från EM Varma äpple fyllda med plommonkompott, skalad Ananas som är skårad och fylld med vår egen glace som består av blåbär, rabarber, på detta blir det fikon, egen gjord Vaniljsås och en klyfta av galia melon
Parmasskinka med melon. Toppa med skinka. Linda in en bit melon i en halv skiva parmaskinka. Förrätten bestod faktiskt av 3 olika små förrätter. 6 skivor parmaskinka. Rosta skinkan på bakplåtspapper i ugn på 150 grader ca 10 min
Skär bort skalet från melonen, avlägsna kärnorna och skär resten i tunna strimlor. Rulla ihop skinkan till en hård rulle och knyt en bit steksnöre runt om