Blanda jäst, vatten, salt och socker medan du smälter smöret. Rör i gräddfil, ägg och smör. På varje trekant lägger man 1 skiva skinkaoch 2 ostskivor. 12 gifflar på varje plåt är lagom. 24 skivor rökt skinka. 48 skivor goudaost
På varje liten giffel har jag ½ skiva rökt skinka, en ”tärning” brieostoch en nypa grillkrydda*. De skar jag sedan upp i trekanter och rullade små gifflar av
Häll på vattnet och rör tills jästen löst sig. Gifflarna går utmärkt att frysa. 116 rökt skinka (eller kalkon). 132 ost. 1Tillsätt margarin, sesamfrön, vetegroddar, salt, sirap och ägg. 1Skölj och ta bort kärnorna i paprikan. 1Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den smidig. 1Lägg en ostskiva, en halv skinkskiva och en bit paprika på den breda delen av varje trekant. 1Pensla med uppvispat ägg och strö på sesamfrön
Lägg en skinkskiva och en ost skiva på varje trekant. Rulla ihop och forma till gifflar. Häll fingervarmt vatten över och rör om så att jästen löser sej
Rökt skinka i tunna skivor. Pensla med uppvispat ägg och strö ev-och över sesamfrön eller riven ost. Smula jästen i en degbunke och rör ut den med vattnet
rökt skinka, hackad. Här doftar det nybakat i huset och vi ska snart prova dessa pizzagifflarna. Smält smöret, tillsätt mjölken och låt bli fingervarmt
) Lägg ostochskinka på. Smula jästen i bunke, och häll degvätskan över. Tillsätt salt, ägg och mjöl. Börja från mitten och skär ut liksom ekrar på cykelhjul
En rumsvarm ost - Bavaria blu tillsammans med en italiensk skinka. Fetaostoch soltorkade tomater (jag mosar fetaostenoch blandar med ganska mycket tomater som jag skurit i mindre bitar
Lägg en skiva skinka (hoppa över det om du inte äter kött) och en skiva ost på varje bit. Så nu när bistron bytt skepnad och svidat om till bageri bakade jag inte bara gifflar utan även pizzabullar