3 skivor parmaskinka/luftorkadskinka. Lägg ut skinkan lägg 1 msk philadelphiaost på varje rulla ihop förvara i kylen. 3 skivor parmaskinka/luftorkadskinka
Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop. Lägg upp en bädd av bladspenat på varje tallrik, lägg på parmaknytena och ringla marinaden över
På med skinkan, ruccola och ost. Tortillas med parma och ruccola1 port2 mjuka tortillabröd2 stora skivor parmaskinkaen näve ruccolaostLägg några skivor ost på brödet
Bryt den rostade skinkan i bitar och lägg ovanpå pata och pesto. 12 skivor kallrökt skinka (t ex parma, seranno eller liknande). 12 skivor kallrökt skinka
Linda två skivor skinka runt varje filé och fäst med en tandpetare. 18 skivor parmaskinka eller annan lufttorkad skinka. 1600 g laxfilé , eller 4 portionsfilébitar 10 - 12 färska salviablad 1 1/2 dl riven färsk parmesanost salt peppar 8 skivor parmaskinka eller annan lufttorkad skinkaSätt ugnen på 175 grader
I Djurås så finns det inte så stort utbud av serrano/parma i butikerna, endast färdigpackat och jag tycker dom skivorna är alldeles för tjocka därför valde jag kallrökt som jag tycker är supergod
Kvällens pizza toppades med krämig och nötig brieost, parmaskinka, oliver och fikonbalsamicosirap. ParmaskinkaBrieostOliverRödlökBladpersilja och eller basilikaFikonbalsamicosirap