Toppa med skinkan. Blanda rotfrukter, linser och sallad på ett stort fat. Gör så här Sätt ugnen på 225°. 1 burk linser. 250 g skivad rökt skinka. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg blandade rotfrukter rödlök, morötter, palsternacka, rödbetor 1 pressad vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk hackad färsk rosmarin 1 burk linser 1 liter blandad grönsallad 250 g skivad rökt skinka Sås
Fördela champinjoner, zucchini och skinka över och strö på rikligt med oregano. Dela mozarellan i mindre bitar, skiva champinjonerna och zucchinin, strimla skinkan
Häll det över skinkan och lägg på skivade tomater, riven ost och basilika. Servera med ris, pasta eller potatis och en krispig sallad gjord på isbergssallad, gurka och majs
½ burk soltorkade tomater. ½ pkt rökt skinka. ½ burk soltorkade tomater. ½ pkt rökt skinka. förgrädda i 10 min på 200 grader. 1 påse riven smakrik ost. Grädda ytterligare i 40 min på 225 grader. 1 påse riven smakrik ost
Smördegsknyten med rökt skinka och vitlöksost. Ställ varje bit på högkant och platta till dem lätt samtidigt som du gör en ordentlig fördjupning i mitten
På med ruccola, rullad parmaskinka och ringla vuxenketchup över. extra rökt skinka. Och här kommer några tips på förrätter från året som gått, både vegetariskt och ickevegetariskt, med kött och med fisk
Här kommer lite tips på vad ni kan mumsa på till påsk. lemoncurd till kluttarna ovanpå äggen. Skär försiktigt bort toppen på äggen, så pass att äggen kan tas ur