500 g skinka. Skär köttet i strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta
500 g skinka. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g skinka 150 g purjolök 2 rödlökar 1 tärning köttbuljong 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche franska örter 1 dl Arla® mjölk ½ tsk salt 1 krm svartpeppar
En riktigt festlig och god cheesecake med strimladskinka, rödlök och hackad dill. Strimla skinkan. Blanda ner lök, skinka och dill i creme fraiche blandningen
Koka bulgurn enligt anvisningarna på paket, men med vatten och kycklingfond istället. Woka blomkål, broccoli, selleri, salladslök och paprika i 1 tsk olja
Skär rökta skinkan i strimlor, hacka löken och fräs tillsammans lätt i en stekpanna. Häll skinka, lök och broccoli n i den färdiggräddade pajformen och häll över äggstanningen, fördela resten av västerbottenosten ovanpå
Jag strimlade ner skinka och gjorde en skinka och broccolipaj. Många har nog liksom jag fått en del julskinka över och är samtidigt lite trött på julmat
lufttorkad skinka. Skär brödet i grova bitar. Blanda med vinägern och låt dra cirka 20 minuter. Skala gurkan, dela den på längden och skrapa ur kärnorna
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Lägg på strimlad basilika (eller torkad) och sedan strimlade soltorkade tomater. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilika i stället för torkad