Värm en stekpanna tillsammans med lite olja och fräs köttet lätt någon minut per sida. Värm en stekpanna tillsammans med lite olja och stek köttbiten om alla sidor någon minut per sida
1,6 kg fläskkarré med ben. Stek i mitten av ugnen i ca 5 timmar tills köttet nästan faller isär. Låt köttet steka mitt i ugnen 15- 20 minuter tills det fått fin färg och en krispig yta. 1,6 kg fläskkarré med ben
Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
Rör ner grönsakerna i stekpannan. Skär fläskkarrén i strimlor. Lägg upp maträtten i en form eller servera direkt från stekpannan, garnera med halverade limeklyftor och servera ris till kasslergrytan
Låt äpplena steka med den sista halvtimmen. Skär ett kryss i dem och lägg dem runt steken. Stek tills termometern visar 83-85 grader. Ta ut steken och låt den vila i cirka 10 minuter. Skär steken i skivor och servera med sås, kokt potatis, äpplen och äppelmos, gelé 1½ kg benfri fläskkarré
Bryn köttet runtom i en stekgryta. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Tag upp steken och morötterna och lägg folie över så att de håller sig varma
skivad. Stek bort allt vatten ur svampen i en torr stekpanna på hög värme. Stek i ugnen på 150 grader i 40 minuter. Stek på mellan värme i 15 minuter tills löken och svampen fått färg. 2 skivor fläskkarré
Hetta upp smöret i en tjockbottnad stekpanna tills det blivit ljusbrunt. Fläskkarré, eller grishals som det också kallas, är den främre delen av grisens rygg