1 Scan fransyska, ca 1 kg. 1. Sätt ugnen på 130°. Putsa köttet fritt från hinnor och senor. Bind gärna upp steken så att formen blir trevligare vid tranchering och att stekningen blir jämnare
1½ kg benfritt nötkött av fransyska eller innanlår. Putsa köttet och lägg det i en tjock plastpåse. Skiva löken, pressa vitlöksklyftorna och blanda dem med öl, lagerblad, kryddpeppar och paprika
3 morötter (skivade i 2 mm tunna mynt). 3 morötter (skivade i 2 mm tunna mynt). Den senaste tiden har jag börjat använda sous viden mer även till vardagsmaten
Låt steka på ganska hög värme. 300 g strimlad fransyska, lövbiff eller kyckling. 0,5 zuccini, delad på längden och skivad. 0,5 purjolök, delad, utsköljd och snett skivad. 2 morötter, skalad och snett skivad. 5 färska champinjoner, skivade. Relaterat 300 g strimlad fransyska, lövbiff eller kyckling. 0,5 zuccini, delad på längden och skivad. 0,5 purjolök, delad, utsköljd och snett skivad. 2 morötter, skalad och snett skivad. 5 färska champinjoner, skivade
Jag brukar spara en bit av steken oskivad. Jag brukar spara en bit av steken oskivad. Det här behövs till portersteken, 4-6 portionerCa 1 kg fransyska. 2 skivade gula lökar. Det här behövs till portersteken, 4-6 portionerCa 1 kg fransyska. 2 skivade gula lökar. -) Ca 1 kg fransyska. 2 skivade gula lökar. 2 skivade gula lökar
1 kg benfritt grytkött av nöt, t ex märgpipa, högrev eller fransyska. Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster) 1 kg benfritt grytkött av nöt, t ex märgpipa, högrev eller fransyska