Kött och potatis, det bästa jag vet. Att få längta lite efter den där galet goda, saftiga och möra steken som skivats upp, dränkt i skysås som blir så där himmelsk god och mustig så den lätt kan ätas med sked
Sätt termometer i mitten på köttet - kör i ugnen. Skysås med Rödvin och Grädde. Lyft över köttet på en. Sätt termometer i mitten på köttet - kör i ugnen
Jag brukar alltid slänga överbliven sås men denna kunde jag bara inte slänga så den frös jag in och tänkte använda till köttbullar eller liknande en annan dag
Lossa försiktigt kalkonens skinn från köttet genom att gå in med fingrarna i mellan. Skysås. Lägg det överblivna köttet (och eventuellt ben som tagits ur filén) i brässeringsvätskan
Potatis och stek lök med skysås eller som skivat pålägg på smörgås. Saftiga köttfärsbiffar med mycket smak hör så bra ihop med tzatziki och rostade rotfrukter
Det var länge sen vi åt en sån där vansinnigt god söndagsstek med kokt potatis och skysås så när jag hittade en fin bit fransyska i helgen som gick så fick det bli söndagsmiddagen