Blanda socker, ättika, vatten och persilja i en bunke, rör med en visp tills sockret löser sig. 6-8st Potatisar3msk Rapsolja1msk Timjan1msk VitlökspulverSalt och peppar från kvarn1/2dl StröbrödInlagd grön slanggurka. 1/2st Grön slanggurka1st Röd lök, mindre storlek1/2dl Strösocker1/2dl Ättika, 12%1/2dl Vatten1msk Persilja, hackadSåhär kan man göra, tillagningstid ca 1,5h, varav ca 25min arbetstid
Häll över lagen och tillsätt hackad persilja. 11 slanggurka, cirka 200 g. 11 dl matättika 3 % =(1 msk 24 % Perstorps ättika + 1 dl vatten). 11-2 msk hackad persiljaHacka ena löken och stek tills den blir genomskinlig. 1Blanda ättika, vatten och socker
Blanda med ättika, socker, salt och persilja i en bunke. Skala och rensa rotfrukter, persilja och lök. 4 stjälkar persilja. 1 slanggurka. 3 msk ättika 12%. 2 msk hackad persilja
Till servering hacka löken, blanda dressing persilja blanda. 1 par kvistar persilja. 3 kapsyler ättika. Skiva Gurkan med osthyvel strö rikligt med salt över och blanda