Smördegspiroger med skinka recept

Smördegspiroger med skinka

Smördegspiroger med skinka

Servera pirogerna ihop med en sallad. rökt skinka. Lägg på skinka och ost. rökt skinka. Pensla med uppvispat ägg och grädda i ugnen i 225°C i 8-10 min
Smördegspiroger med skinkfyllning

Smördegspiroger med skinkfyllning

Blanda skinka, tomat, fetaost, purjolök, philadelphiaost, créme fraiche och chilisås. Dagens lunch bestod idag av smördegspirogermed skinkfyllning
Smördegspiroger med skinkfyllning

Smördegspiroger med skinkfyllning

Blanda skinka, tomat, fetaost, purjolök, fetaost, créme fraiche och chilisås. Själv har jag aldrig varit så förtjust i piroger då jag alltid tyckt att det har varit lite torrt och tråkigt att äta, men när jag fick tipset om piroger med smördeg blev det en helt annan grej

Smördegspiroger

Idag är jag hemma med Ida som är förkyld. Sätt skinka och riven ost på halva plattan. Smördegspiroger är ett snabbt och enkelt sätt att göra piroger på

Festlig smördegspirog

Spara en kant, som penslas med ägg.  Lägg skinka, ost och lök som tegelpannor på halva smördegsplattan

Festlig smördegspirog

Spara en kant, som penslas med ägg. Lägg skinka, ost och lök som tegelpannor på halva smördegsplattan. Vik halva plattan över fyllningen och tryck till kanten med en gaffel