små tomater ibitar. kycklingfiléer. Salta och peppra kycklingen. Blanda ihop osten och senapen. Skär en fickaisidan på filéerna och stoppa infyllningen
Dela filéernaismåbitar och bryn i ett stekjärn så att bitarnablir genomstekta. Hacka purjolöken och lägg längst ner i botten av en glasform och fördela kycklingen över strö på lagom mycket Chiliflarn och svartpeppar
När kycklingfiléerna är skurna bred, på insidan, på creme bonjouren. Kyclkingfiléerna ska skäras en skåra i från sidan, inte helt igenom men så att mozzarellan, peston, löken och creme bonjouren kan stoppas i
Med några små detaljer kan du göra om det kycklingen från en vardagsrätt till en festrätt. Skär dinakycklingfiléer så att du får två delar men så att de ändå sitterihop
Skala och skär löken ismå klyftor. Putsa kycklingfiléerna och skär ett djupt snitti varje filé. Så det fickblikycklingiugntillmiddag med varm potatissallad och en krämigvitlökssås
Skölj, torka av och ansa kycklingfiléerna. Lättlagad kycklingrätt för ugnen med massor av smak. Tack vare "lite" parmesan ovanpå alltihopbliroliver och kronärtskocka knaprigt och gott
Tänk på att välja en sort som är små. Rulla serranon runt kycklingen och lägg dem i en ugnsäker form. Mascarpone- timjanfylldakycklingfiléer med helstekt färskpotatis
Dela kycklingfiléernaismåbitar. Till detta serverade jag småstektpotatis och sallad. Varmt och skönt har det varitidag, man kanske skulle ha grillat… nä, det får bli något iugnen
Inte ens jag, som modersmålstalare, kan förstå uttalsreglerna. Lägg sedan över dem i en ugnsform. Ännu en lördag har spenderats på Mälardalens högskola i Västerås