Smält smöret och blanda i. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella
Smält smöret och blanda i. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella
Smält smöret och blanda i. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella
Smält smöret och blanda i. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. ) 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella
Smält smöret och blanda i. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella
Smält smöret och blanda i. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella
Smält smöret och blanda i. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella
Smält smöret och blanda i. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella. Vispa philadelpiaost och kesellan i 10 minuter tills den är klumpfri. 300 gram digestive. 150 gr smör. 2 1/2 dl kesella
Tillsätt smält smör och kör hastigt ihop allt till en smulig blandning. Blanda cream cheese, Kesella, citronsaft, vaniljsocker och Hermesetas Lättströ till en slät massa i en skål