Lägg ner smöret, kålrabbin, mandeln och ett par timjankvistar. Stek ca 5 minuter tills smöret är lätt brynt och doftar nötigt. 150 g smör. 150 g mandel. 400 g kålrabbi 150 g smör 150 g mandel timjankvistar salt
Här kommer sparrisen smaker fram, när den möter den hackade mandel och det skirade smöret. När det har tystnat och fått en lite mörkare färg, lägger man i den hackade mandeln
Blanda i smör och rivet skal av apelsinerna. Rör smör och låt allt koka i någon minut till. 1 msk margarin eller smör. 3 dl vispgrädde3 dl strösocker1 dl ljus sirap50 gram smör100 gram mjölkchoklad, bruten i mindre bitar. 1 msk margarin eller smör
Tillsätt det smälta smöret och några droppar essens för extra mandelsmak. Smält smöret. Dessa knapriga biscotties med både choklad och mandel gick hem hos maken, dock inte barnen
Kexen blev goda till en kopp thé också, med smör och Ekte Geitost på. Med flagad mandel, sesamfrön och riven ost, blev snacks helt plötsligt både goda och nyttiga