Smörgåstårta hönökaka med tonfisk recept

Smörgåstårta med tonfisk

Smörgåstårta med tonfisk

Lägg på nästa lager Hönökaka så att skarvarna ej kommer på samma ställe som de förra. Täck med fyllning
Varm smörgåstårta med tonfisk

Varm smörgåstårta med tonfisk

Lägg en halvmåne Hönökaka på en plåt med bakplåtspapper. I flera andra recept på varm smörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare medtonfisk
Smörgåstårta med tonfisk

Smörgåstårta med tonfisk

Vispa grädden blanda med majonnäs, klippt sallad och lök. Dela satsen ha i tonfisken i den ena och bostongurkan i den andra
Smörgåstårta 2.0, fortfarande på hönökaka

Smörgåstårta 2.0, fortfarande på hönökaka

Häll av vätskan från tonfisken och mosa den med en gaffel. Det var dags att piffa upp receptet på smörgåstårta, men varför frångå ett vinnande koncept medhönökaka som både är gott och enkelt
Erikas smörgåstårta

Erikas smörgåstårta

hönökaka eller liknande). mosa leverpastejen med gaffel, tillsätt bostongurka och crème fraîche. Rör ihop med mimosasalladen och fördela på tredje botten
Mias smörgåstårta

Mias smörgåstårta

Stryk på ett tjockt lager medtonfiskröran. Avsluta med att garnera smörgåstårtanmed färska skalade räkor, vindruvor och dillkvistar samma dag som den skall ätas
Ny smörgåstårta

Ny smörgåstårta

4 varv hönökaka. 2 burkar tonfisk. Lägg ihop bröd och fyllning kvällen innan den ska serveras. Garneringen dagen efter
Smörgåstårta

Smörgåstårta

5-1 krm mald vitpeppar eller svartpeppar 2 burkar à ca 120 g tonfisk 1 st stor röd lök. 2 burkar à ca 120 g tonfisk 1 st stor röd lök
Smörgåstårta

Smörgåstårta

Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 31 port 32 port 33 port 34 port 35 port 36 port 37 port 38 port 39 port 40 port 41 port 42 port 43 port 44 port 45 port 46 port 47 port 48 port Längdskuret formbröd (12 skivor) Fyllning 1+3 300 g tonfisk (konserverad, i vatten) 1 dl Majonnäs 2 dl crème fraiche 2 msk Chilisås salt och peppar Fyllning 2 1 dl crème fraiche 3 st ägg (hårdkokta) 1 dl dill (finhackad) 2 msk Majonnäs Garnering 2 dl Majonnäs 100 g Rökt skinka 200 g Färska räkor Ost (t ex Gouda) Tomat Gurka Citron Dill Bladsallad. 1Ingredienser, 15 port Kalorier 1 1/5 kg Köttfärs Sök 3 påsar Tacokrydda Sök 2 burkar Tacosås medium Sök 1 ask Mjukost naturell Sök 4 dl Riven ost Sök 3 st Tomater Sök 1/2 st Gurka Sök 2 dl Riven ost Sök 4 st Jalapeno Sök 1/2 påse Nachochips Sök 27 st Formbröd Sök. 1Ingredienser, 4 port Kalorier 4 st Hönökakor Sök 1 1/2 dl Vispgrädde Sök 2 msk Majonnäs Sök 1 burk Tonfisk Sök 1 st Gul lök Sök Garnering 3 st Ägg Sök 5 st Tomatskivor Sök Bostongurka Sök
Smörgåstårtan!

Smörgåstårtan!

Nästa skiva blir ytterligare en medtonfiskröra. Börja med att koka äggen. Om ni gillar tonfisk och räkor förstås
Carinas smarriga smörgåstårta

Carinas smarriga smörgåstårta

Täck med ett nytt lager bröd. Täck med plastfolie och låt stå och dra till nästa dag. 6 halvmånar hönökaka. 2 burkar tonfisk
Min första smörgåstårta

Min första smörgåstårta

När man börjar med lagren så börjar man med att lägga två halvor av hönökakan i botten och därefter breda ut leverpastejen
Överraskning & Fisktårta

Överraskning & Fisktårta

Smörgåstårta älskar vi och tonfisk är världsbäst. Smörgåstårta. Avsluta med ett lager hönökaka. I helgen var det äntligen dags och med en minst sagt överraskad och en smula chockad man i bilen sattes planen i rullning
NY VECKA & SMÖRGÅSTÅRTA..

NY VECKA & SMÖRGÅSTÅRTA..

Idag tänkte jag bjuda på receptet på den smörgåstårta vi åt i Lördags. Garnera med skivat ägg, skivad tomat och några citron skivor, och slutligen strö lite dill över helheten