Ost. Bred slutligen på ett lager med mjukost på lager 3. 600 g skinkost/räkost. 200-300 g skinka. Kantskär franskskivorna bara så de blir raka och fina och lägg ett lager på en bricka med måtten 30x40 cm
Det blir också väldigt gott med skinka och kanske ost. Vi har numera kunnat hitta fin skinka som inte innehåller en massa konstigheter så välj gärna med omsorg
När det sedan gäller garnering så blir det ofta skinka, ost, gurka, tomat, räkor och ägg som bas. Jag tycker också om att garnera med krossade ostbågar på sidorna och sticker gärna ned några salta pinnar
För er som vill ha kött, så kan ni strimla rökt skinka eller kalkon och röra ner i oströran och garnera med rullar av det ovanpå, samt rullar av skivad ost
Här kan ni låta garneringen variera med skinka, ost, brie, rostbiff, räkor, exotiska frukter etc. (recept och bild På bilden serveras salladen med kallrökt skinka i)
Jag valde att dekorera med sallad, skinka, ost, ägg och citron. Mina bilder vill jag stannar här. SmörgåstårtaIdag är det Sveriges nationaldag och självklart ska jag fira det genom att bjuda er på något så typiskt svenskt som smörgåstårta
Garnera med tunnt skivad skinka, snurrade som rosor. Vispa ner Philadelphiaosten. Det var ett gäng ungdomar här så jag tyckte det passade att bjuda dem på en smörgåstårta