Jag är barnsligt förtjust i köttfärsbiffar. Går ju variera så enormt mycket i massor med olika smaker. Här gör jag en variant som jag gjort både på nötfärs och lammfärs
Skala och finhacka löken. Finhacka också rödbetorna. Blanda färsen med salt och peppar i en bunke. Tillsätt äggulorna och blanda ytterligare en liten stund
4 portioner (Ca 15 st småbiffar). Skriv utFacebookTwitter Ca 15 st småbiffar. Hej måndag och ny vecka. Tänkte starta bloggveckan med att tipsa om dessa goda tonfiskbiffar som jag tycker passar perfekt i vardagen då de är både enkla och snabba att laga
6 pers (ca 25 småbiffar). 6 pers (ca 25 småbiffar). Kikärtsbiffar, inte så snygga till formen men goda. Bönor och linser är inte min starka sida precis
Forma småbiffar och stek dem i smör. För att få chans att bjuda några av mina vänner på lite av mitt rådjur, gjorde jag en mini starter/drinktilltugg på en del av färsen
Forma till småbiffar och stek dem i hälften av margarinet. 4 portioner14SP / portion 700 g potatis1 tsk olivolja3 dl mjölk 0,5%2 msk ströbröd1 gul lök500 g nötfärs 10%1 ägg1-2 msk rosépeppar2 köttbuljongtärningar1 msk flytande margarin1 msk tomatpuré1 tsk soja1-2 tsk maizena redning0,5 romansallad Så här gör duSätt ugnen på 225 grader
500 g Blandfärs1 dl grädde 1 Gul lök 11/2 dl Jordnötter (uteslut vid allergi)2 rågade tsk Ljus fransk senap 1 tsk Curry 2 nypor Svartpeppar 1 tsk Salt 1 Ägg 4 hela skivor Ananas(alt 8 om man gör småbiffar)Gischet2 dl Créme Fraiche2 dl mellanGrädde 1 dl Ananasspad 1 msk Soja 2 tsk Ljus fransk senap Salt o pepparGör så här