Använd glutenfritt mjukt bröd vid glutenintolerans. I flera andra recept på varm smörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare med tonfisk
Men den här smörgåstårtan är nog denenklaste man kan göra, det är sammafyllning i alla lager, jag användeglutenfritt landgångsbröd från Kea bagerietDetta behöver du
Glutenfri smörgåstårtbotten (recept finns här). En smörgåstårta passar i alla lägen. Till den här tårtan gjorde jag ett lager med tonfiskfyllning och ett med leverpastej, det är en så god kombination tycker jag
Smörgåsbakelser är gott och festligt och passar perfekt när en hel smörgåstårta blir för mycket. Här har jag valt att göra dem med en god och krämig tonfiskröra
IngredienserRostfranska till de olika lagrenGräddeGräddfilTonfiskGrillkryddaPort Salut-ost, hyvladSkinkostBordsmargarin Gör så härTa en skärbräda eller bricka som får plats i kylen