Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Att få till en tjusig topp när smörkrämen bres på är inte så himla enkelt
Jag väljer många gånger att smaksätta smörkrämen med citron när jag bakar tårta. Vill man smaksätta med annat går det lika bra, byt bara ut citronsaften och citronskalet mot önskad smaksättning
Här kommer ett grundrecept på smörkräm som man kan använda till att spackla tårtan med. 1 tsk vailjessens, eller ca 1-2 msk vaniljsockerCitron. 2 tsk finrivet citron-, apelsin- eller limeskalKaffe. 30g kakaopulver eller 50g mörk choklad, smält och avsvalnadSmaka av smörkrämen, vill du ha mer smak så öka mängden smaksättning
Gör smörkrämen och bred över kakan när den svalnat. k Smörkräm. Smörkräm. Citron/Jordgubbsrulltårta* Ugn 250° Det här behöver du. 3 ägg 2 dl socker 2 dl mjöl 2 tsk bakpulver 1/2 dl mjölk Smörkräm. 75g smör 1 1/2 dl florsocker 1 äggula Rivet skal av en citron ev. Läs även andra bloggares åsikter om Rulltårta , Citron/Jordgubbsrulltårta 1/
Smörkräm. Citronkräm. Dela bottnarna på hälften, placera en överdel som botten på tårtan (lägg en klick smörkräm på tårtfatet/tårtbrickans botten för att tårtan ska fästa)
Lägg till en enkel smörkräm och toppa allt med strössel- så där har vi receptet klart. Det här innehåller en av de bästa smakkombinationerna som finns, citron och lakrits
Jag spacklade tårtan med swiss maräng smörkräm som jag rivit ner citron skal i. Jag gav mig på att försöka spritsa blommor med smörkräm vilket jag tyckte gick rätt bra
Häll ner äggvita, citronsaft och socker i en metallbunke. När jag gjorde mina Dulce de leche biskvier härom dagen blev det ganska mycket smörkräm över som jag tyckte vore synd o slänga
Saften av en citron och lite av det yttersta skalet. Smörkräm. Men faktum kvarstår, en tårta blir bara perfekt om den spacklas rak och slät och allra bäst är det om man använder smörkräm till detta