Måste säga att det här var en av de godare pizzadegar jag har smakat. Med det här receptet kan du göra en supergod pizza på 20 minuter vilket är snabbare än vissa pizzabagare Längst ner finns även ett turborecept på tomatsås att ha på pizzan
), ev brödkryddor, och vetemjöl (special) tills degen är smidig, typ som en pizzadeg. Betyg blir ca 3 av 5 men det var bara för att jag hade för lite mjöl i degen från början, så att min deg jäste inte och var väldigt kladdig
Ska det nu vara snabbpizza så. Blanda alla ingredienser utom salt och kör med degkrokar i 8 minuter, tillsätt salt och kör ytterligare 3 minuter till en fin seg deg (degtemperaturen bör då vara 27-28°)
Tillsätt mjölken och arbeta snabbt till en smidig deg. Pizzadegen klar. ) Kavla ut pizzadegen. 1pizzakrydda eller oregano och timjan och basilika 200 g riven ostPizzadeg
Skär till en fyrkant av pizzadegen som täcker pannan och en bit utanför. För den som inte är så förtjust i att göra pajdeg (läs jag till exempel) går det jättebra att använda färdig pizzadeg som läggs i en gjutjärnspanna med fyllning och sedan in i ugnen
Tillsätt mjölken och arbeta snabbt till en smidig deg. Pizzadeg. Pizzadeg 5 ½ dl vetemjöl 1 ½ tsk bakpulver 1 krm salt 75 g margarin eller smör 2 dl mjölk Fyllning Ketchup 1 pkt (ca 140 g) bacon eller rökt skinka 200 g färska champinjoner eller 1 konservburk 1 burk (ca 600-800g) ananas Pizzakrydda, eller oregano och timjan 200 g riven ost
Okej, det här är en pizzadeg för snabba ryck. Snabbt som ögat inser vi att detta är för alldeles för lite till två vuxna och två barn och ett springbud får knata iväg och handla en degrulle till
De flesta av oss kan nog relatera till de dagar (oftast söndagar…) då man inte känner för att laga mat utan vill ha något snabbt, gärna salt, fett och hemlevererat