Med endast 4 ingredienser och en gräddningstid på under 10 minuter får du ett gäng knapriga, smakrika och magiskt goda kakor med mjuk hasselnötkrämsfyllning. ➋ Klicka ut 10st ca 7g hasselnötskräm (sockerfri och proteinrik variant, exempelvis denna eller denna) på ett bakplåtspapper
EN KAKA. Låt kakan svalna i formen och stjälp upp det på ett fat. Lycka till ♥ EN KAKA. 3 dl mandelmjöl4 ägg100 g smör½ dl vispgräddeca 75 g sukrin eller sötströca 3 tsk (eller efter smak) santa maria pepparkakskrydda2 tsk bakpulvervaniljpulver eller några droppar stevia vaniljLite kokosflingor till formen
mörk sockerfri choklad. Börjar kakan få för mycket färg, sänk värmen till 150 grader och låt kakan stå kvar lite längre tills den blir helt fast. ca 5 msk kakao
Jag ville göra en kaka som utöver att den är glutenfri också skulle vara helt sockerfri. Efter att jag gjort den mycket lyckade mjukapepparkakan häromveckan började jag fundera hur jag skulle kunna göra något liknande med saffran
Kakan blev som ett mellanting mellan mjukkaka och kladdkaka, den är både glutenfri och sockerfri så att så många som möjligt ska kunna njuta av en god julbakelse
Jag har också bloggat om ett himla gott dadel- och morotsbröd tidigare och häromdagen fick jag för mig att om jag slår ihop dessa två recept så borde det bli en himla god gluten- och sockerfrimorotskaka och