Sockerfrirabarbersaft. Förutom att koka rabarbersaft har jag mest tagit det lugnt idag. Sockerfrirabarbersaft är en riktig vinnare i sommar, gärna tillsammans med min rabarberpaj, också den utan raffinerat socker (recept HÄR)
Pressa saften ur citronerna. Separera två äggulor från dess vita och lägg i en tjockbottnad kastrull tillsammans med ett tredje helt ägg, citronsaften, citronzesten och honungen
2 dl kokosgrädde (rekommenderar Blue Dragons extra creamy)0,5 dl kokosolja3-4 msk rissirap3 tsk saft från en apelsin. 2 dl kokosgrädde (rekommenderar Blue Dragons extra creamy)0,5 dl kokosolja3-4 msk rissirap3 tsk saft från en apelsin. 3 tsk saft från en apelsin. 3 tsk saft från en apelsin
Skala och riv moroten och försök att krama ur så mycket saft som möjligt. Jag bakade den här fantastiskt goda sockerfria tårtan till Philips "smash the cake"
Jag kommer ihåg att mamma brukade koka saft av citroner när jag var liten. Då sötades saften med socker men jag testade nu att använda xylitol* (björksocker) istället vilket blev riktigt bra
Du kan också tillsätta naturlig färg genom att ha i rödbetspulver eller saft från bladspenat. Bland det bästa jag vet med julen (förutom de tända ljusen, julskinka, risgrynsgröt och umgås med familjen) är att göra julgodis
Förra veckan var det saft, varpå vi visade upp lite olika sätt att använda den. Saft är faktiskt en himla användbar produkt, framför som fjäskande småbarnsförälder
Pressa saften ur citronerna. blir ca 2 ½ dl pressad saft. Rör ner Candarel strö och häll i vatten. Om det bli alldeles för surt häll i mer vatten och sötningsmedel
Jag tinade lite blåbär, mosade med en gaffel och blandade kokos med saften från blåbären. Ett riktigt gott eftermiddagsfika är dessa chokladmuffins med cashewkräm
Sila av jordgubbssaften och spara jordgubbskoket till frukostyoghurten eller till något annat. Hetta upp jordgubbssaften och tillsätt sedan tepåsarna och låt sedan dra en stund